Follow us

Τα Νέα μας

Αποκριάτικο δείπνο γευσιγνωσίας από τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του Τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Αποκριάτικο δείπνο γευσιγνωσίας, με κύρια βάση τα ζυμαρικά και παλιές συνταγές του εργοστασίου «ΝΤΕΒΕΤΑ» που διασώθηκαν, διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου για τα μέλη και τους φίλους του, τηΤετάρτη 13 Μαρτίου στο εστιατόριο «Ενυδρείο».

Η προετοιμασία και η παρασκευή των εδεσμάτων έγινε από τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές του Τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ του Δήμου Βόλου, οι οποίοι έκαναν και τη σχετική παρουσίαση των εδεσμάτων.